Glazen

Kwaliteitsglazen van HOYA

Er is een goede reden waarom oogspecialisten vertrouwen op HOYA. Het is dé specialist als het gaat om het combineren van geavanceerde processen binnen de optische technologie met de nieuwste materialen en technieken. Hoogwaardige brillenglazen van HOYA zijn verkrijgbaar bij de betere opticiens. Niet het routineus aanmeten van een bril staat bij hen centraal, maar passie voor het vak. Er is kennis voor nodig om geavanceerde brillenglazen te kunnen aanpassen. Een studie op hoog niveau, ruime professionele ervaring en training door HOYA is een waarborg om deze exact af te stemmen op uw wensen en manier van leven.

Heeft u hier al eens aan gedacht?

Indoor glazen

Door het gebruik van een verkeerde bril tijdens computerwerk moeten mensen vaak de houding van het hoofd en lichaam aanpassen om het beeldscherm scherp te blijven zien. Wij bieden zogenaamde indoorglazen die speciaal ontworpen zijn voor beeldscherm-/kantoorwerk en precisietaken.

Zonnebril op sterkte

Als u een bril draagt wilt u ook in de zon goed kunnen zien en uw ogen beschermen tegen schadelijke UV- stralen. Moderne technieken om brillenglazen te slijpen garanderen dat in bijna alle merkzonnebrillen in uw eigen sterkte te monteren zijn. Groot voordeel is dat u met uw zonnebril dan net zo goed kijkt als met uw gewone bril!

Daglenzen

Wanneer u op vakantie gaat, naar de sauna, veel sport of graag uit gaat, is het dragen van daglenzen misschien iets voor u. U kunt deze goed afwisselen met het dragen van uw bril. Op de momenten die u uitkomen doet u nieuwe daglenzen in en gooit ze na het dragen weer weg. Bespreek de mogelijkheden met onze contactlensspecialist.

Glazen