Loman & van de Weerd opticiens

een goed advies maakt blije brildragers

Loman & van de Weerd opticiens is gevestigd aan de Houtmarkt 65, in het historische centrum van Zutphen. In onze brillenbar hebben wij een brede collectie monturen en zonnebrillen. Wij werken met een zogenaamd full-service concept. Dit betekent dat wij geen brillen aan de wand hebben, maar dat wij u adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee. Een tikje anders dan u gewend bent van de gemiddelde opticiën, maar wij geloven erin; een goed advies maakt blije brildragers! Daarnaast passen wij contactlenzen aan en verzorgen wij oogmetingen. Indien nodig maken wij een verwijzing voor huisarts, oogarts, of orthoptist.

Wij zijn lid van de NUVO (Nederlandse Unie van Opticiens), dit garandeert gediplomeerde medewerkers.

Tineke & Thijs

Tineke Loman en Thijs van de Weerd begonnen in 1991 samen Loman & van de Weerd opticiens aan de Houtmarkt te Zutphen. Daarvoor had Tineke haar eigen contactlenspraktijk in Zutphen. Zowel Tineke als Thijs hadden hiervoor al vele jaren ervaring opgedaan in optiek. Loman & van de Weerd opticiens is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot optiekbedrijf met meerdere medewerkers, onder andere 2 contactlensspecialisten.

Specialisme & Expertise

De nieuwste technische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Om het aanmeten van contactlenzen zo nauwkeurig mogelijk te doen, maken we gebruik van een zogenaamde ‘Topograaf’. Met behulp van dit instrument worden ook nachtlenzen aangemeten. Kelly Beerman en Tineke Loman zijn gediplomeerd contactlensspecialist, lid van ANVC en is daarnaast aangesloten bij het kwaliteitsregister KABIZ waardoor zij middels na-en bijscholing op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wij hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Zodat u als klant tevreden – en zonder vragen – de deur uit gaat.

See you

Samen openen we ogen
Al jaren steunen wij deze organisatie door middel van ons collecte busje op de balie, speciale kleine en grotere acties zoals bijvoorbeeld bij de heropening in 2008.

See You zet zich in voor toegang tot oog zorg, onderwijs en werk voor mensen met een visuele beperking.

Over ons

Fotografie team: Daniela Depau